Am avut o vară minunată de care ne-am bucurat din plin! Ne gândim deja la vara ce va veni și vă promitem surprize multe, așa cum deja v-am obișnuit!

Bine ati venit! Distractia poate sa inceapa!

Organizăm tabere pentru copii din 2005. Tabere Scolare in Cele mai Bune Conditii.

ALEGE TABĂRA CARE TE INTERESEAZĂ

Pentru copii

Dacă în timpul anului aţi strâns multe FB-uri şi, pentru fiecare dintre ele, câte un stimulent la puşculiţă, atunci e timpul să-i convingeţi pe mama şi tata că aveţi nevoie de o binemeritată vacanţă!

Spuneţi-le că şi părinţii colegilor sunt de acord cu ideea, că distracţia se va îmbina plăcut cu ateliere distractive, sub supravegherea unor traineri tineri si dedicati si ca e o ocazie unica de a cunoaste locuri si oameni noi.

Dacă nu v-a mers, veniţi cu argumentul suprem: a venit momentul să demonstraţi că vă puteţi descurca singuri cu hainele, mesele, somnul si colegii noi.

Dacă răspunsul este DA, atunci… START LA BAGAJE! Distracţia stă să înceapă!

Apropo, nu uitaţi să luaţi o poză cu cei dragi doar pentru a le spune noapte bună în fiecare seară.

Pentru părinţi

Firma SC Ditheo Cultural SRL – prin ageţia de turism Ditheo Travel din Bucureşti funcţionează din anul 2005 şi este specializată în turism şcolar reprezentând: tabere, excursii de una sau doua zile, banchete, dar şi programul Şcoala Altfel. Locaţiile alese de noi sunt în zone diferite ale ţării:

Siguranţa şi seriozitatea sunt cuvintele de ordine care definesc misiunea noastră şi ne recomandă în faţa dumneavoastră. Partenerii noaştrii sunt grădiniţe, şcoli şi licee din toată ţara, precum şi fundaţii sau asociaţii pentru care am organizat evenimente specifice. Pentru mai multe detalii vă rugăm vizitaţi secţiunea portofoliu clienţi.

Preţurile taberelor noastre include transportul din Bucureşti la oricare dintre destinaţii, cazare cu pensiuni complete, toate activitaţile/atelierele instructiv-educative, precum şi excursiile.

Vă invităm să vizitaţi paginile site-ului nostru şi pagina de Facebook să ne contactaţi pentru orice alte detalii la Telefon: 0720.058.544 / 0760807764 sau Email: geanina_grigore@yahoo.com / narcis.ditheo@gmail.comcontact@ditheo.ro.