Distracţia poate să-nceapă!

Pentru copii

Dacă în timpul anului aţi strâns multe FB-uri şi, pentru fiecare dintre ele, câte un stimulant la puşculiţă, atunci e timpul să-i convingeţi pe mama şi tata că aveţi nevoie de o binemeritată vacanţă!

Spuneţi-le, că şi părinţii colegilor sunt de acord cu ideea, că distracţia se va îmbina plăcut cu orele de studiu sub supravegherea unor profesori calificaţi şi că e o ocazie unică de a cunoaşte locuri şi oameni noi.

Dacă nu v-a mers, veniţi cu argumentul suprem: a venit momentul să demonstraţi că vă puteţi descurca singuri cu hainele, mesele, somnul, lecţiile şi colegii.

Dacă răspunsul este DA, atunci… START LA BAGAJE! Distracţia stă să înceapă!

Apropo, nu uitaţi să luaţi o poză cu cei dragi! Doar trebuie să-i sărutaţi şi să le spuneţi noapte bună în fiecare seară!

Pentru părinţi

Firma SC Ditheo Cultural SRL din Bucureşti funcţionează din anul 2005 şi este specializată în organizarea de tabere pentru preşcolari şi şcolari, în două locaţii speciale: la Bran (jud. Braşov) şi Curtea de Argeş (jud. Argeş),Gura Humorului-Bucovina.

Siguranţa şi seriozitatea sunt cuvintele de ordine care definesc misiunea noastră şi ne recomandă în faţa dvs. Dovadă în acest sens este faptul că deţinem Avizul Ministerului Educaţiei şi Cercetării – Direcţia Tabere şi că am gestionat excelent până acum un număr mare de preşcolari şi şcolari de la Grădiniţele 203, 122, 248, 41, 46, 97, 171, MApN, 56, 85, grădiniţa particulară Little friends, Afterschool-ul Funny kids, şcolile 19, 186, 51, 175, 192 din Bucureşti şi muuuuulte altele.

Numărul maxim pentru o serie este de 22 de copii, sub supravegherea a patru personae, două educatoare, două profesoare. Durata taberelor este de 5 nopţi/ 6 zile, cu un program bine stabilit şi antrenant, care îmbină plăcut activităţi de învăţare şi de relaxare.

Preţurile includ transport (cu o firmă licenţiată, acceaşi din 2005), cazare, masă, activităţi educative şi opţional – excursii la obiective turistice şi istorice.

Vă invităm să vizitaţi paginile site-ului nostru şi să ne contactaţi pentru orice alte detalii la telefon 0720-058.544 sau email contact@ditheo.ro