tbran tsibiu
tbucovina tabara

                                                            Dragi copii, parinti, colaboratori,

 Bine ai venit! Te asteptam cu tabere si programe noi in vara 2015!Pentru anul aceasta ne-am gandit sa venim cu cateva noutati pentru taberele de vara, tabere menite sa va incante cu excursii si activitati atractive, dar si cu locatii de top in care confortul, eleganta, dotarile si bunul gust va vor cuceri.

Cum taberele de la BRAN  (AVENTURA LA MUNTE) si BUCOVINA (TRADITIE SI MODERN) sunt deja o constanta pe care o pastram, o sa va spun cateva lucruri despre NOUTATILE  acestei veri: TABARA DE LA CONAC” si  „TABARA DE POVESTE, in tinuturi de traditie, Marginimea Sibiului si Agapia, va invitam in alt fel de tabere!

Vom  petrece 7 (sapte) zile impreuna,timp in care  vom imbina ateliere de creatie, cursuri de limbi straine, cursuri de dans, initiere in actorie dar si activitati outdoor, sustinute de profesori/artisti populari/instructori/animatori.
Toate aceste activitati/ateliere, alaturi de excursiile menite sa va prezinte frumusetile si istoria tarii noastre, vor asigura tabara perfecta pentru vacanta de vara din  2016.

Programele taberelor sunt gandite astfel incat fiecare zi sa fie o noutate si o provocare pentru voi, dar in acelasi timp si relaxare la piscina, pe terenul de fotbal/tennis sau in curtile generoase, amenajate pentru copii.

Pentru detaliile fiecarei tabere (perioade disponibile, activitati, excursii, facilitati, conditii de cazare si masa) va rugam sa vizitati paginile aferente.

Tabara de Vara 2014Multumim scolilor si gradinitelor din:
ARAD,ARGES, BUCURESTI,BRAILA CALARASI, DAMBOVITA, CONSTANTA, FOCSANI,GIURGIU,IALOMITA, IASI, MANGALIA,GALATI, DEVA, TECHIRGHIOL, PLOIESTI
Fundatiilor WORLD VISION ROMANIA, HOLT ROMANIA, ASOCIATIA CULTURA VERDE,ASOCIATIA MAME,ASOCIATIA VALENTINA,SOS SATELE COPIILOR ROMANIA, care ne-au acordat increderea lor in toti acesti 9(noua) ani de activitati pe tabere scolare dar si tuturor parintilor care si-au inscris copii in mod individual.

Pentru orice detalii, intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Cu drag,
Taberele Ditheo

Despre noi

Firma SC Ditheo Cultural SRL din Bucureşti funcţionează din anul 2005 şi este specializată în organizarea de tabere pentru preşcolari şi şcolari, în trei locaţii speciale: la Bran (jud. Braşov) şi Curtea de Argeş (jud. Argeş) si incepand cu anul 2009 si in Bucovina, la Gura Humorului – Frasin.

Siguranţa şi seriozitatea sunt cuvintele de ordine care definesc misiunea noastră şi ne recomandă în faţa dvs.

Dovadă în acest sens este faptul că deţinem Avizul Ministerului Educaţiei şi Cercetării – Direcţia Tabere şi că am gestionat excelent până acum un număr mare de preşcolari şi şcolari de la Grădiniţele 203, 122, 248,281, 41, 46, 97, 171, MApN,54, 56, 85 ,gradinta Chitzi bush,Clubul Ringo din Ploiesti ,scoala Discovery din Bucuresti,Funny Kids,şi Şcolile 12,19, 186, 51, 175 – din Bucureşti,Liceul din Techirghiol,scoli generale din Braila, Galati,Pitesti,Timisoara,Arad,Giurgiu,Constanta si multi alti copii care s-au inscris individual, atat din Bucuresti cat si din alte orase ale tarii.(cereri directe de pe site).

Mai multe detalii

Galerie de imagini

De-a lungul timpului am adunat o multime de fotografii frumoase si o multime de amintiri dragi sufletului nostru. Faceti clic pe oricare din imaginile de mai jos pentru a vizita galeria completa de imagini.

 

Distracţia poate să înceapă!