Program Scoala Altfel – Belis

Pret: 450 de lei
Locuri disponibile: 70

Cazare: 2 nopti/ 3 zile

Programul “Şcoala Altfel” în comuna Beliș vă oferă o experientă inedită într-una dintre cele mai importante zone turistice ale Ardealului. Locația se află la poalele Munților Apuseni și în vecinătatea lacului Beliș-Fântânele, într-un cadru de poveste preferat de cei mici datorită peisajelor unice.

Ce vom face?

Sunt disponibile la alegere două variante de program.

  • Prima conține o serie de activităti și ateliere ce urmăresc petrecerea timpului într-o manieră distractivă. Atracția o constituie piscina interioară dar și atelierul de dans și design vestimentar.
  • Cea de a doua opțiune oferă o excursie la cascada Valul Miresei, într-un loc de legendă. La întoarcere, copiii se pot distra în piscina interioară.

Informatii despre locatie

Locatia ofera relaxarea, confortul si linistea in camere spatioase, dotat cu paturi duble ( camera twin) sau paturi matrimoniale, rasfatandu-va cu asternuturile curate. Fiecare camera are deschidere spre natuea, spre padurile de brazi, prin balcoane tip terase cu care sunt dotate camerele. De aici puteti admira in voie frumusetea naturii.

Piscina interioara este principala atractie. Acesteia i se adauga o sala de conferinte, un centru spa, foisor si spatiu dotat cu jocuri si diverse facilitate pentru desfasurarea activitatilor de entertainment.

Servicii incluse in pret

  • Transportul cu autocarul din Bucuresti
  • Cazare si pensiune complete

Nota: Transportul cu autocarul este inclus din Bucuresti, pentru grupurile din alte orase se pot oferi solutii de transport cu autocarul sau cu trenul.
Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.