Aurelia Nedelus  (Alexandria), scoala Stefan cel Mare, Maramures Ocna Sugatag, 2019
Vă mulțumim pentru calitatea serviciilor de care am beneficiat, de căldură cu care am fost întâmpinați în fiecare tabără și , mai ales , pentru oamenii minunați pe care i.am întâlnim ! Sunteți extraordinari!

Gabriela Serban (Ploiesti), scoala H.M. Berthelot, 2019
“Buna, Geani!E a doua oara vară asta,când îți mulțumesc din suflet pentru incredibilele clipe pe care le-ai oferit copiilor mei! Am fost foarte impresionați de tabara de la Bran, pe care am promovat-o cu toata dragostea, dar tabara din munții Părâng a fost ,,cireasa de tort”, apogeul oricărui vis de tabara posibil! În numele grupului de la Ploiești, iti multumim din suflet si te îmbrățișam cu mult drag, infinită admirație si multa bucurie!Suntem mândri că suntem prietenii tai!”

Neculai Nicolette ( Ploiesti), liceul de Arta, 2019
Am petrecut 7 zile minunate, alaturi de oameni minunati, carora le multumim din suflet pentru tot! Deja ne este dor de mancarea cu care ne-ati rasfatat, doamna Mariana!😁Multumim doamnei Geanina Grigore pentru grija cu care a gandit toate momentele din tabara, pentru ca noi sa ne simtim minunat!😍

Vladuta Flory, Ploiesti, scoala gimnaziala Nicolae Titulescu 2018
Multumim din suflet, Ditheo! Sunteti minunati. Ne-am simtit cu totii foarte bine. Copiii au fost foarte incantati de tot ceea ce le-ati oferit. Abia asteptam sa ne revedem la anul!

Nicoleta Epure, (Tecuci), scoala gimnaziala nr. 10- ,,Dimitrie Sturdza”
Multumim Taberele Ditheo pentru o saptamana minunata petrecuta la Bran! Elevii Scolii Gimnaziale Dimitrie Sturdza, Tecuci, Galati, au petrecut zile excelente si au avut parte de experiente uimitoare! Daca sunteti in cautarea unei tabere active, aici trebuie sa veniti! Recomandam din toata inima! 👏🏻

Gabriela Serban ( Ploiesti)- clasa de poveste
“ Draga Geani, am fost în peste 25 tabere, dar tabara de la Bran este, de departe, pe locul 1! Primul loc în inima noastră il ocupa părinții tăi fenomenali, pe care îi iubim nespus si care sunt o comoară !Apoi, ne-au impresionat empatia trainerilor tai, mâncarea, condițiile de cazare tinute de doua mâini de fier, d-l Mircea și d,na Flori, peisajul si activitățile! Te iubim si-ti multumim din suflet!”

Anny Nicoleta Bugean,  Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat”, Alexandria, 21 Iulie 2019
„Un loc frumos, cu oameni educati si iubitori, activitati excelente si diversificate pentru copiii care vin in tabara, profesionalism si flexibilitate. Ma bucur ca v-am gasit , sa zicem ca a fost „love at the first sight” !

Cristina Daia, Titu, 19 Septembrie 2019
„Recomand din toată inima Taberele Ditheo! Colaborăm de 4 ani și am apreciat de fiecare data condițiile de cazare, activitățile, trainerii, excursiile. Totul este foarte bine organizat, se simte că organizatorii pun suflet în ceea ce fac. Succes in continuare!”  

Nicu Pantilie, 10 septembrie 2019
„Organizare deosebită, locații foarte bine alese.”  

Iuliana Hosu, Educatoare Bucuresti, 29 August 2019
„Taberele sunt organizate în locații si zone superbe, participanții sunt „răsfățați ” cu ceea ce le place, specialiștii își fac treaba și răspund „prezent ” în orice clipă. Cand te distrezi nici nu-ți dai seama câte înveți- metodă ideală. Mi-e dor de-o tabără a la Geanina !

Profesor la Colegiul de arta „Carmen Sylva”, Ploiesti, 29 August 2019
„Și vara aceasta tot cu Ditheo, am petrecut-o! „Cea mai tare tabără”, cum spun copiii mei în fiecare an! Așteptăm cu nerăbdare anul viitor! Mulțumim, Geanina și Cristi ptr clipele minunate petrecute cu voi!”  

Mariana Babusi, Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu”, Pitesti, 02 August 2019,
„Mulțumim pentru o săptămână extraordinară petrecută la Bran! Gazde deosebit de primitoare, animatori implicați, activități excelente! Mulțumim și Asociatiei Montane Cireșarii pentru experiențele unice, la care am participat cu entuziasm, cu mic, cu mare! Așteptăm cu mare interes următoarea tabără! Vă îmbrățișăm! 

Nicoleta Epure, Scoala Gimnaziala „Dimitrie Sturza”, Tecuci, 18 Iulie 2019
„Multumim Taberele Ditheo pentru o saptamana minunata petrecuta la Bran!
Elevii Scolii Gimnaziale Dimitrie Sturdza, Tecuci, Galati, au petrecut zile excelente si au avut parte de experiente uimitoare!
Daca sunteti in cautarea unei tabere active, aici trebuie sa veniti! Recomandam din toata inima!

Liliana Catruna, Scoala Gimnaziala „Stefan cel Mare”, Alexandria, 11 Iulie 2019
„Experiențe de neuitat! Tabăra Bucovina – Frasin – 30 iunie-6 iulie. Organizare excelentă, gazde primitoare, animatoare cu vocație, peisaje de vis! Mulțumim Tabere Ditheo! Vom reveni vara viitoare!”