Tabără Parâng 2024
Line

Tabere 2024

Line

Tabăra PARâNG

DuratĂ

Serii de 7 zile/6 nopti

PreŢ

2.000 lei

NrPerioadaZileLocuri libere
123 iunie-29 iunie7 zile/6 noptiRezervat
230 iunie-06 iulie7 zile/6 noptiRezervat
37 iulie-13 iulie7 zile/6 noptiRezervat
414 iulie-20 iulie7 zile/6 noptiRezervat
521 iulie-27 iulie7 zile/6 noptiRezervat
628 iulie-03 august7 zile/6 noptiRezervat
704 august-10 august7 zile/6 noptiRezervat
811 august-17 august7 zile/6 noptiRezervat
918 august-24 august7 zile/6 nopti10 locuri
1025 august-31 august7 zile/6 noptiRezervat

Si in vara viitoare, echipa Ditheo vă propune deja traditionala noastra tabara, in Parâng, locuri pline de frumusete şi istorie, Depresiunea Petroşani, judeţul Hunedoara şi Depresiunea Haţegului.

Am ales pentru dumneavoastră un spaţiu de cazare de exceptie aflat la poalele Munţilor, unul dintre cele mai moderne hoteluri din zonă, având condiţii de cazare si masa excelente, servicii de calitate şi o panoramă unică.

Tabara pune la dispozitie 110 locuri. Hotelul Rusu dispune de camere moderne de 2-4 paturi, cu bai proprii, restaurant, salon de relaxare, doua sali de conferinţe dotate cu ecrane de proiecţie, videoproiectoare, flipchart, terenuri pentru activitati in- door si out-door cu instalaţie de nocturnă.

Propunerea noastra pentru aceasta tabara este sa imbinam in mod armonios activitatile cu trainerii, drumetia pe munte si excursiile, in care vom descoperi Romania frumoasa!

Vom organiza pentru dumneavoastră drumeţii pe trasee montane de dificultăţi diferite, in funcţie de vârsta copiilor şi împreună cu reprezentanţi ai Salvamont Hunedoara/ ghizi autorizati şi veti avea ocazia să admiraţi panorama alpină, de la inaltimea telescaunului (al doilea ca lungime din ţară), care urcă pe Masivul Parâng.

Pretul include:

  • Transport cu autocarul tur/retur (este calculat din Bucuresti, pentru grupurile din alte orase oferim solutii de transport)
  • Cazarea cu pensiuni complete pentru 6 (sase) nopti.
  • Toate atelierele si materialele necesare
  • Cele doua excursii prezentate

 

Locatia nu beneficiaza de piscina.

Din cele 7 (sapte) zile de tabara, doua le avem dedicate excursiilor:

  • Pestera Bolii Sarmizegetusa Ulpia Traiana – Biserica de la Densus- Cheile Banitei;
  • Muzeul Salvatorului Minier de la Petrila Castelul Corvinilor de la Hunedoara – Manastirea Prislop.

Ateliere:

Desigur, la sosirea si plecarea din tabara, in functie de ruta de depalsare, grupurile vor vizita Complexul Muzeal Brancusi, din Targu-Jiu, Manastirea Lainici si atelier de olarit de la Horezu.

In ultima zi de tabara, in afara de ateliere, vom avea un Spectacol de Talente, unde copiii alaturi de traineri isi vor etala calitatile artistice.

Vom incheia cu un minunat foc de tabara si o petrecere in ballroom-ul

hotelului.

Informatii*

*Pretul nu include intrarile la obiectivele turistice (35 lei-vara 2023) precum si urcarea cu telescaunul  si ghizii montani pentru drumetie (35 lei).

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Facebook