Unde? In tabara!!!

8 ani de experienta…si sute de copii in tabere! Vara, Iarna, Toamna… NU NE PLICTISIM NICIODATA!! De ce? Copii te stimuleaza sa fii tot timpul creativ si in forma, pentru ca ei sa se distreze, noi trebuie sa venim mereu cu ceva nou!

Iata ce v-am pregatit anul acesta:

La Bran va asteptam cu noi provocari in tabara cu activitati outdoor in parteneriat cu o echipa de profesionisti de la Salvamont. Adrenalina si aventura dar si excursiile si drumetiile ne vor tine in priza 7 zile, nu va spunem mai mult, sa nu stricam surprizele!

Pentru cei ce vor sa exerseze limba Germana, anul acesta organizam tabere speciale!
Unde! La Bran sau la Curtea de Arges!

BUCOVINA…Taram de poveste…O saptamana pe meleaguri pline de istorie!
Le vom vizita pe toate, dar ne vom si distra… concursuri, cine stie castiga, copiii au talent, karaoke, discoteca, piscina, foc de tabara!

Curtea de Arges-Vidraru.
Ce vom face? Vom imbina excursiile in locuri pline de legenda cu drumetiile usoare dar care ne vor dezvalui dealuri, poteci si vai minunate!

Trebuie sa stiti ca orice tabara veti alege, veti fi cazati in locatii de 3-4 margarete, cu camere de 2-3 locuri, cu bai proprii, TV, wirless, sali de jocuri in interior, curti proprii generoase de 2000-3000 mp, locuri de joaca exterioare frumos amenajate si foisoare.

De asemenea, foarte important de retinut este faptul ca TOATE LOCATIILE NOASTRE SUNT USOR RETRASE DE LA DRUMUL NATIONAL! Nu ne deranjeaza zgomotul masinilor, si suntem in siguranta!

Daca doriti sa aflati mai multe amanunte despre taberele noastre, nu ezitati sa ne contactati la tel. 0720058544 sau 0784293514. Va vom raspunde la toate intrebarile.