OFERTĂ SPECIALĂ VARĂ 2018 – ITALIA

FORNI DI SOTTO este situat în Parcul Natural al Dolomiților Friulani, cea mai mare oază de verdeață protejată din regiune, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din 2009.
Forni di Sotto este cea mai mare municipalitate din zona Carnia și, datorită situarii la altitudini intre 700 si 2478 m, este stațiune de vacanță pentru intreg anul.

CAZARE ITALIA- 6 nopți localitatea FORNI DI SOTTO, pensiunea CIASE DA LA STELE

Pret: 750 EURO
Serii disponibile: [table id=14 /]

ZIUA 1

Ora 6.00: Intalnire cu ghidul in parcarea de la Academia Militara, plecare din BUCUREȘTI
Traseu: Bucuresti-Pitesti,-Rm.Valcea-Sibiu-Arad-Nadlac-Gyor
Cazar: GYOR, Hotel 3 STELE (cină inclusă)
Vizita: GYOR

ZIUA 2

Ora 7.00: Mic Dejun,plecare din GYOR catre Viena
Sosire VIENA in jurul orei 10.30-11.00
Vizita: in centrul VIENEI
Ora 14.30: plecare spre Forni di Sotto
Sosire și cazare la Forni di Sotto (cină inclusă)

CAZARE ITALIA– 6 nopți localitatea FORNI DI SOTTO, pensiunea CIASE DA LA STELE

FORNI DI SOTTO este situat în Parcul Natural al Dolomiților Friulani, cea mai mare oază de verdeață protejată din regiune, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din 2009.
Forni di Sotto este cea mai mare municipalitate din zona Carnia și, datorită situarii la altitudini intre 700 si 2478 m, este stațiune de vacanță pentru intreg anul.

 

CIASE DA LA STELE este o pensiune de trei stele, cu camere de patru locuri, fiecare avand baie și terasă proprie. Locația dispune de bucătărie, sală de mese și sală pentru diverse activități de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru organizarea de discotecă.
Se asigură mic dejun, prânz și cină.

ZIUA 3

DRUMEȚIE ÎN MUNȚII DOLOMIȚI, ÎN STAȚIUNEA FORNI DI SOPRA – se va ajunge cu telescaunul la peste 2000 de metri și apoi se va explora muntele Valmost cu ajutorul unui ghid montan local.

FORNI DI SOPRA (aflat la 12 km de hotel) este principalul centru turistic al regiunii Friuli Venezia Giulia, recunoscut pentru frumusețea peisajelor alpine. Localitatea este in inima Dolomiților Friulani din provincia Udine iar aici viața, odihna, sportul și aventura au loc într-un mediu recunoscut de UNESCO ca un patrimoniu universal al omenirii.

Teritoriul, inclus în Parcul Natural, se extinde de la 900 m, altitudinea orasului, la aproape 2600 m, cel mai înalt vârf și include o gamă largă de trasee pentru drumeții și alpinism inclusiv un telescaun cu care vă puteți deplasa mult mai comod către unele din destinațiile dorite.

ZIUA 4

EXCURSIE VENEȚIA – deplasare cu autocarul până în localitatea Mestre și de aici, cu trenul, la Veneția

VENEȚIA este oraşul aşezat pe 118 insule; are 354 poduri şi 177 canale. Încrengătura de străduţe înguste şi canale e însă una plină de surprize şi deosebit de ofertantă, aşa că Veneţia trebuie străbătută atât pe apă, cu vaporetto sau gondola, cât şi pe jos, prin labirintul de străduţe.
Pentru turişti, excursia cu vaporaşul sau gondola pe canale trebuie să înceapă cu Canal Grande, arteră „căptuşită” cu palate în stil gotic sau renascentist. La toate acestea se mai adaugă şi bisericile şi podurile ce traversează canalul: Rialto, Ponte del Accademia, Ponte degli Scalzi etc.

ZIUA 5

EXCURSIE VENZONE ȘI CASA FLUTURILOR-BORDANO

VENZONE – unul dintre cele mai frumoase orașe ale Italiei, a câștigat în 2017 concursul Il Borgo dei Borghi (cea mai frumoasă localitate din tara) la care au participat 20 de localități italiene (câte una din fiecare regiune).
Venzone este un oraș vechi distrus de cutremurul din 1976 și reconstruit așa cum a fost în Evul Mediu. A fost declarat un monument național, fiind unul dintre cele mai extraordinare exemple de restaurare arhitecturală și artistică.

Astăzi este singurul exemplu rămas în regiunea Friuli Venezia Giulia al unui oraș fortificat al secolului al XIV-lea. Se pot remarca zidurile medievale impunătoare, primăria care este un exemplu splendid de palat gotic-venețian precum și numeroasele monumente istorice, cum ar fi Catedrala Sant’Andrea și Capela misterioasă și veche din San Michele, casa unor mumii istorice – istoria lor datând din 1647, când a fost descoperită prima din cele patruzeci, extrase din mormintele Duomo și conservate în mod natural.

CASA DELLE FARFALLE – Casa fluturilor din Bordano este un colț al pădurii tropicale aflat regiunea Friuli Venezia Giulia. Este cea mai mare expoziție de fluturi și insecte vii din Italia, cu 1.000 de metri pătrați de sere încălzite, expoziții și laboratoare.
Peste 400 de specii de fluturi din întreaga lume sunt adăpostite în cele 3 sere de grădină care reproduc habitatele naturale, cu plante și insecte exotice: Africa tropicală, pădurile tropicale asiatice și bazinul râului Amazon. În fiecare din aceste sere sute de fluturi zboară liberi.

ZIUA 6

EXCURSIE LA SPILIMBERGO ȘI SCOALA DE MOZAIC DIN LOCALITATE

LA SCUOLA DI MOSAICO SPILIMBERGO – Școala de mozaic din Spilimbergo a fost înființată în 1922 și este moștenitoarea tradiției mozaicurilor antice romane și a celor bizantine. Spilimbergo este astăzi capitala mozaicului decorativ, de podea sau perete, așa cum au demonstrat lucrările impresionante și prețioase care au părăsit laboratoarele școlii și care împodobesc aeroporturi, gări, hoteluri, metrouri, universități, palate, reședințe publice și private, săli de sport, stadioane, catedrale, moschei, sanctuare și mănăstiri în fiecare colț al lumii.

ORASUL SPILIMBERGO – a fost un important centru de tranzit și comercial în Evul Mediu, prosper și înfloritor. Pentru că avea o populație tot mai mare – numeroase familii din Lombardia și Toscana, precum și o populație evreiască semnificativă – au fost construite cele trei rânduri de ziduri care protejau orașul.

ZIUA 7

ACTIVITĂȚI RECREATIVE ÎN FORNI DI SOTTO ȘI FORNI DI SOPRA – piscină, opțional Park Aventura și teren fotbal Forni di Sotto.

OPȚIONAL

ADVENTURE PARK Dolomiti – are 3 trasee pentru copii și 5 pentru adulți. Este echipat cu cele mai moderne și exclusive atracții, adică diferite sisteme de trecere la înălțime între un copac și altul prin cabluri, pasarele, plase și trepte. De asemenea, este echipat cu „Powerfan”, o atracție exclusivistă care vă permite literalmente să plonjați din vârful unui copac de la o înălțime de 15 metri.

ZIUA 8

EXCURSIE LA SAURIS ȘI LA FABRICA DE PROSCIUTTO WOLFF
SAURIS – Sauris, Zahre în limba locală, poate fi atins prin urcarea pe valea îngustă, verde a Lumiei, dominată de vârfurile de pe Dolomit și reflectată în apele lacului Sauris care își schimbă culoarea în funcție de sezon.
Această „perlă” din Alpi, bogată în colibe și în pășuni, este situată între 1000 și 1400 de metri înălțime și este cea mai înaltă din regiune. Ei spun că această comunitate de limbă germană a fost înființată de fermieri provenind austrieci, care au adus uzanțele și obiceiurile din țara lor de origine.

PROSCIUTTO WOLFF- Prosciutto Wolff este făcută exclusiv din carnea porcilor crescuți în Italia și din sarea marină. Este un produs alimentar natural fără aditivi sau conservanți de orice fel. Valoarea sa nutritivă ridicată și ușurința digestiei îl fac potrivit pentru orice tip de dietă.

ZIUA 9

Plecare din Forni di Sotto (mic dejun inclus)
Sosire și cazare Gyor (cina inclusă)

ZIUA 10

Plecare din Gyor (mic dejun inclus)
Sosire seara,dupa ora 20.00, în București

Servicii incluse

Servicii neincluse:

Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

Acte necesare:

OFERTE SPECIALE PENTRU GRUPURI ORGANIZATE, SCOLI, LICEE!